v-35
Algemene informatie: info@chemistry4fun.nl
Informatie voor ouders:
Uitdagend, Leerzaam en Uniek.
Dat is het kinderfeestje van Chemistry4Kids.


Tijdens het feestje gaan de kinderen op een speelse manier kennis maken met chemie en toepassingen van chemie in het dagelijks leven. Chemistry4Fun organiseert het kinderfeestje bij de jarige thuis, waarbij we uw huiskamer of garage omtoveren tot echt spannend laboratorium.
Waneer het weer het toelaat kan het feestje ook buiten gehouden worden.
Alle materialen en benodigdheden worden door Chemistry4Kids meegenomen. De proefjes zijn zo uitgekozen dat ze veilig onder begeleiding door uw kinderen uitgevoerd kunnen worden.
Zie ons gastenboek voor recenties.
Programma:
Het feestje start met een demonstratie show van Professor Einstein waarin hij verschillende spectaculaire experimenten zal laten zien. Hierna gaan de kleine onderzoekers zelf leerzame proefjes doen. Professor Einstein ziet er op toe dat de experimenten goed uitgevoerd worden. Tijdens het feestje maken de kinderen op een speelse manier kennis met chemie en toepassingen van chemie in het dagelijks leven.

Na afloop krijgen de kinderen allemaal een chemie diploma mee naar huis en een proevenwaaier. Hiermee kunnen ze thuis hun ouders laten zien wat ze geleerd hebben en zelf nog meer experimenteren.

Kortom een uitdagend en leerzaam kinderfeestje dat de jarige en zijn vriendjes/vriendinnetjes niet snel zullen vergeten.

- Klik hier - voor een voorbeeld programma.

Indien gewenst kunnen we u een programma op maat aanbieden, waarbij rekening gehouden wordt met de leeftijd van het kind en de gasten, het aantal kinderen en de persoonlijke voorkeur van uw kind.
We kunnen u kostenloos een leuke uitnodiging toesturen. Deze kunt u ook hier downloaden.
Prijzen:
Leeftijds indicatie 6 tot 13 jaar
Het kinderfeestje duurt circa 2 uur en is te boeken vanaf 10 kinderen. Prijs 15,00 euro p.p
Met minder dan 10 kinderen rekenen 150 euro 

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten a 0,35 euro per km. 
Chemistry4Fun werkt momenteel  alleen vanuit Arnhem. (zie hier voor ons werkgebied). Voor andere regio's klik hier.